Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Τραγωδία στη Στυλίδα - Εκοψε κατά λάθος το λαιμό του με το αλυσοπρίονο ενώ κλάδευε τις ελιές


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας από την είδηση του τραγικού θανάτου ενός αγρότη ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από την ελιά με αποτέλεσμα να του φύγει το αλυσοπρίονο από το χέρι και να του κόψει το λαιμό.

Σύμφωνα με το LamiaReport ο άτυχος 56χρονος ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, έφυγε το πρωί από το σπίτι του για να πάει να κλαδέψει τις ελιές του. Καθώς το μεσημέρι δεν επέστρεψε σπίτι του, η γυναίκα του άρχισε να τον αναζητά. Ο 56χρονος δε απαντούσε στο τηλέφωνο και έτσι η γυναίκα του αποφάσισε μαζί με ένα γείτονά τους να πάνε ως το κτήμα να δούνε τι συμβαίνει.

Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο 56χρονος βρισκόταν πεσμένος νεκρός κάτω από μια ελιά σε μια λίμνη αίματα.

Τα μέχρις στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι ο 56χρονος την ώρα που κρατούσε στα χέρια του το αλυσοπρίονο έπεσε από το δένδρο με αποτέλεσμα το «μηχανάκι» να του φύγει από τα χέρια και να του κόψει το χέρι και να τον χτυπήσει άσχημα στο λαιμό.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ η νεκροψία νεκροτομή θα ρίξει περισσότερο φως στο τραγικό αυτό συμβάν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...