Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Εγκαίνια του γραφείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λαμία παρουσία του Τ. Κουίκ


Με την τέλεση αγιασμού και τις ευλογίες της Εκκλησίας έγιναν τα εγκαίνια του γραφείου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Φθιώτιδα (πλατεία Ελευθερίας 8 Λαμία).

Εκ μέρους του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου στα εγκαίνια περέστη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Παρόντες επίσης όλοι οι Πολιτευτές Φθιώτιδας και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής, όπως και πολλά μέλη και φίλοι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προχωρούν δυναμικά για το ιστορικό Ιδρυτικό τους Συνέδριο. Ταυτόχρονα, ανοίγουν σε όλες τις Εκλογικές Περιφέρειες της Ελλάδας τα Γραφεία τους, έτσι ώστε σε κάθε πρωτεύουσα νομού οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να έχουν το στέκι τους, να εγγράφονται μέλη και να μπορούν να συζητούν και να ενημερώνονται για όλες τις θέσεις του Κινήματος στις τρέχουσες εξελίξεις.

Αυτή η νέα οργανωτική πανελλαδική δομή θα μας δώσει νέα δυναμική και θα μας έχει πανέτοιμους να αντιμετωπίσουμε την εκλογική πρόκληση όποια στιγμή και αν προκύψει.

Είναι σαφές ότι αυτή η κυβέρνηση, η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη που έχει λιώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες, όσο πιο γρήγορα φύγει και σήμερα ακόμα, θα προσφέρει την ύψιστη υπηρεσία στην πατρίδα μας, η οποία οφείλει να κινηθεί επιτέλους έξω από τα μνημόνια, έξω από την τρόικα και μακριά από τα νύχια της μερκελικής συμμορίας Επιτρόπων, τραπεζιτών και ντόπιων υπηρετών τους.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι μόνοι που με συνέπεια προβάλλουμε και υπηρετούμε την Εθνική μας Αντιπρόταση η οποία μετατρέπεται με ενωμένους όλους τους Έλληνες, σε Εθνική Πρόταση στην πορεία μας για το Συνέδριο.

Υπενθυμίζω πάντα σε όλους τους απέναντί μας, ότι είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες!»

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Λαμία ο Τέρενς Κουίκ έδωσε Συνέντευξη Τύπου και ξεχωριστές συνεντεύξεις στα δύο τοπικά κανάλια Σταρ Κεντρικής Ελλάδας και Ένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...