Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ροδίτσα: Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 40χρονο "ποντικό"


Είχε την κακή συνήθεια να μπαίνει σε ξένα σπίτια και να τα ξαφρίζει Ο 40χρονος Λαμιώτης συνελήφθη χθες νωρίς το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, στην περιοχή της Ροδίτσας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, λίγο πριν είχε μπει από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο σπίτι ενός 79χρονου από τη Ροδίτσα, από το οποίο έκλεψε ένα επίχρυσο ρολόι και διάφορα άλλα χρυσαφικά. Την ώρα όμως που έφευγε έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.

Αμέσως αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χτένισαν την ευρύτερη περιοχή και δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 40χρονο "ποντικό", ο οποίος εξάλλου δεν απασχολεί πρώτη φορά τις αρχές.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν πάνω του και αποδόθηκαν στον 79χρονο ιδιοκτήτη, ενώ όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση, ο 40χρονος Λαμιώτης είχε προσπαθήσει να μπει, πάλι από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες, σε δυο ακόμη σπίτια στη Ροδίτσα, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού είχε γίνει αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες ή τους γείτονες και είχε τραπεί σε φυγή.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...