Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«Live in colors» στη Λαμία, με τους Minor Project!


Μπήκε η Ανοιξη, το «In Colors« απέκτησε video clip και είπαμε να βγούμε εκτός Αθηνών, να πάρουμε τον αέρα μας! Οι Minor Project πάνε εκδρομή στο *ROOTS* spirits & music στην Λαμία. Ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα σε ένα “Live in colors” με τον Ευστάθιο Χρυσοβαλάντη Δράκο, τον Γιώργο Κολοκυθά, τον Βίκτωρα Φορλίδα, τον Αλέξανδρο Μπαλτά και την Μαρία Καρέτσου!

... Κάποτε, ξεκίνησαν για να διώξουν εκείνο το μαύρο που ξυπνά το βράδυ, και παραμένει ζωντανό όσο η καθημερινότητα του δίνει πνοή. Συνέχισαν με ασήμαντες αλλά χρωματιστές πινελιές στο πρόσωπο εκείνων που αποτέλεσαν έμπνευση, σκοτεινή ή μη. Από τη Μαρία Πολυδούρη και το «Carrying Your pain Could Be My Greatest Happiness» μέχρι τον αγαπημένο τους Μάνο Χατζιδάκι και την «Οδό Ονείρων». Από τις ιστορίες του Διονύση Σαββόπουλου μέχρι τη σημερινή δική τους εκδοχή της αγγλόφωνης ελληνικής μουσικής, οι Minor Project , μετά από ενάμιση χρόνο κυκλοφορίας του πρώτου προσωπικού τους δίσκου «In Colors», από τον Στάθη Δρογώση και την Antelmamusic, επισκέπτονται στις αρχές της Ανοιξης το αγαπημένο τους *ROOTS* spirits & music στην Λαμία , για να μας παρουσιάσουν όλα αυτά και άλλα πολλά αγαπημένα τραγούδια διασκευασμένα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, σε ένα “Live in colors”.

Το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Στάθης Δρογώσης, Μαριέττα Φαφούτη, Ηρώ Σαΐα , i saw 43 sunsets, LogOut, Αντώνης Σουσάμογλου, B-Sides και Carte Postale, ενώ έχει εμφανιστεί στις συλλογές «Lost.Not.Found» (Compiled by Christos Papamichalis – EMI) πριν την κυκλοφορία του δίσκου, με το κομμάτι «Great», «The Bright Side of the Road» με το “In Colors” (Compiled by Giorgos Mouchtaridis – EMI, Pepper 96.6 FM), «RetroPolis II» (by Metropolis Free Press) και «Margi Vol. 2″ (SONY BMG).
Αφού ολοκληρώθηκε ένας γεμάτος χειμώνας, με πολλά live και άλλα τόσα πολύχρωμα τραγούδια,  ελάτε να υποδεχτούμε την Ανοιξη, όπως πρέπει… μέσα στα χρώματα… Ελάτε να τραγουδήσουμε “Live in colors”!
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013
Ώρα έναρξης: 22:00 | Είσοδος 8€ (με κρασί ή μπύρα)
*ROOTS*spirits & music
Αιόλου 8, παλιά αγορά Λαμίας
Τηλ. 6937 011311

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...