Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Συλλήψεις για κλοπές στη Δυτική Φθιώτιδα

Από Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, οι δύο από τους οποίους είναι ηλικίας 22 ετών και ο τρίτος 18 ετών, για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, την 3-9-2012 το απόγευμα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, εντόπισαν στη Λαμία τους δύο 22χρονους να κινούνται με δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Κατά την προσαγωγή τους διαπιστώθηκε ότι κατείχαν κάποια κοσμήματα μικρής χρηματικής αξίας (φο μπιζού) τα οποία όπως προέκυψε, ο ένας από τους δύο 22χρονους, τα είχε αφαιρέσει προ τετραημέρου από οικία 80χρονης στην Σπερχειάδα Φθιώτιδας, μαζί με έναν χρυσό σταυρό και ένα χρυσό βραχιόλι.

Επίσης, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο 22χρονοι είχαν διαπράξει επιπλέον και τις παρακάτω τρεις κλοπές:

• Στην εκκλησία στο Λυχνό Υπάτης στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, όπου είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ

• Στην εκκλησία στα Κανάλια Σπερχειάδας την 3-5-2011, όπου είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ

• Στο νεκροταφείο στη Λευκάδα Σπερχειάδας την 3-5-2011, όπου είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, οι δύο 22χρονοι μαζί με τον 18χρονο, πέρσι τον Οκτώβριο, είχαν διαπράξει τρεις κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών, δύο από τις οποίες στην περιοχή της Σπερχειάδας και μία στην πόλη της Λαμίας την 21-10-2011. Τις συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες είχαν αποσυναρμολογήσει και τα μηχανικά τους μέρη τα είχαν χρησιμοποιήσει ως ανταλλακτικά.

Κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα και το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ.

Την προανάκριση και την αστυνομική έρευνα η οποία συνεχίζεται διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...