Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινάει σε λίγες ημέρες ο θεσμός των «Θερμοπύλιων» από το Δήμο Λαμιέων

Από την Παρασκευή 7 μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται από το Δήμο Λαμιέων οι εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του θεσμού «ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΑ 2012». Η Αμφικτιονική συνάντηση των Μέσων Ενημέρωσης, η έκθεση ζωγραφικής από καλλιτέχνες της αδελφοποιημένης με τη Λαμία πόλης Rzeszow - της Πολωνίας - και της ευρύτερης περιοχής των Καρπαθίων, καθώς και η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη είναι μόνο μερικά από τα γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη φορά στο πλαίσιο των γιορτών.

Την Παρασκευή 7/9, Ο Δήμος Λαμιέων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνουν την Αμφικτιονική συνάντηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, (στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Ανιάνων 6-8, 2ος όροφος), κατά τη διάρκεια της οποίας, εκπρόσωποι των πόλεων- μελών του Δικτύου Πάφος – αδελφοποιημένων πόλεων της Ελλάδας (Κέρκυρα, Λαμία, Μυτιλήνη, Πρέβεζα, Καλαμαριά) -θα συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και θα ανταλλάξουν προβληματισμούς στο χώρο της Επικοινωνίας, επιδιώκοντας τη διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου συνεργασίας των Μέσων Ενημέρωσης της Περιφέρειας και των αδελφών πόλεων. Ώρα έναρξης συνάντησης 19:00.

Το Σάββατο 8/9, στο Μνημείο του Λεωνίδα, στις Θερμοπύλες θα ξεκινήσει, στις 8:00 π.μ. πορεία τιμής 20-25 χιλιομέτρων προς το Λεωνίδα και τους συμπολεμιστές του, στην Ανοπαία Ατραπό.
Στις 10:00 π.μ.στο Καινοτομικό Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών θα παρουσιαστεί ο εκπαιδευτικός οδηγός του Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών για την Α/Βαθμια και την Β/βαθμια Εκπαίδευση. Στον ίδιο χώρο, στις 20: 30 θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής από καλλιτέχνες της αδελφοποιημένης με τη Λαμία Πολωνικής πόλης Rzeszow και της ευρύτερης περιοχής των Καρπαθίων.

Την Κυριακή 9/9, στο λόφο του Κολωνού στις Θερμοπύλες (στις 21:00) θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, με τίτλο «Με Aνοιχτά Φτερά». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για την συναυλία από τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης (Υψηλάντη 17, τηλ:22310-33325), καθημερινά, από το βιβλιοπωλείπ «ΚΕΝΤΡΙ», Ρήγα Φεραίου 13 (τηλ:2231033244) και το κατάστημα «Blaze cd Club» Καραϊσκάκη 4 (Πεζόδρομος - Τηλ:2231031563).

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 €. Μαθητικά – Φοιτητικά: 10 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...