Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο και στο ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας;

Είναι μια από τις καλύτερες Περιφερειακές Υπηρεσίες του ΣΔΟΕ πανελλαδικά, κι όμως χωρίς καμία αξιολόγηση ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο σε ακόμα μια Περιφερειακή Διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport μέσα στους επόμενους μήνες το ΣΔΟΕ Στερεάς θα αποτελεί παρελθόν. Το σχέδιο προβλέπει κατάργηση του ΣΔΟΕ Στερεάς και απορρόφηση από την Περιφερειακή Διεύθυνση του ΣΔΟΕ Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΣΔΟΕ Στερεάς δεν πληρώνει ενοίκιο στο κτίριο που στεγάζεται, σε αντίθεση με αυτό της Λάρισας, ενώ έχει την υποδομή να φιλοξενήσει πολλά περισσότερα άτομα, χωρίς επιπλέον κόστος.

Το ΣΔΟΕ Στερεάς είναι αυτό που "έβγαλε" το μεγάλο σκάνδαλο πανελλήνιας εμβέλειας με το "φαγοπότι" που γινόταν με τα πλαστά τιμολόγια και την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες, καθώς επίσης και το άλλο μεγάλο σκάνδαλο με τα σεμινάρια "μαϊμού" των Εργατικών Κέντρων με διαπλεκόμενες εταιρίες επίσης πανελλήνιας εμβέλειας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ΣΔΟΕ Στερεάς παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό, κατάφερε να αυξήσει σημαντικά τα έσοδα ξεπερνώντας πολλές φορές τους στόχους που είχε βάλει η Υπηρεσία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της δυναμικής, που ανέπτυξε, είναι ότι ΣΔΟΕ Στερεάς τον Νοέμβριο του 2010 είχε προσδοκώμενα έσοδα 500.000 ευρώ, ενώ τον Νοέμβριο του 2012 είχε 10.000.000 ευρώ.!!

Σε αυτή την υπηρεσία θέλουν να βάλουν λουκέτο στο πλαίσιο ενός σχεδίου, που όπως όλα δείχνουν, ως στόχο έχει μια ενιαία Περιφέρεια Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας που θα ονομαστεί Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας με έδρα τη Λάρισα.
LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...