Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Φθιώτιδα: Μηχανοκίνητη πορεία για το "Βοήθεια στο σπίτι"


Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας έκαναν για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι στις δομές του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ αφού όπως όλα δείχνουν το πρόγραμμα με την υφιστάμενη μορφή δεν θα υπάρχει μετά τις 31 Μαρτίου. 

Όπως διαβάζουμε στο LamiaStar, oι εργαζόμενοι των δομών όλης της Φθιώτιδας, συγκεντρώθηκαν το πρωί στο χώρο της Πανελλήνιας έκθεσης όπου ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους τους ότι από την 1η Απριλίου είναι αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.

Ακολούθησε πορεία σε όλους τους δρόμους του κέντρου της Λαμίας με τέρμα την οδό Λεωνίδου όπου βρισκόταν ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος.

Οι εργαζόμενοι εισέβαλλαν στο πολιτιστικό κέντρο τους Δήμου Λαμίας όπου ήταν σε εξέλιξη η Περιφερειακή συνδιάσκεψη της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ενώ στο βήμα ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων της Χαλκίδας.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Μπαλασόπουλος υποσχέθηκε η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας να συνεδριάσει άμεσα ώστε να παρέχει συνδικαλιστική κάλυψη στην μεγάλη κινητοποίηση του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ που προγραμματίζεται για την άλλη εβδομάδα με 48ωρη απεργία Τετάρτη και Πέμπτη αλλά και δυναμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με την παρουσία των εργαζομένων όλης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...