Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε φωτο και video από την αιματηρή ληστεία στη Λαμία - Καρέ καρέ όλο το σκηνικό

Ο 37χρονος επιχειρηματίας αντιστάθηκε και πάλεψε μαζί τους - Οι αδίστακτοι ληστές τον χτυπούσαν αλύπητα και τον πυροβόλησαν τρεις φορές...


Τι είπαν στο LamiaReport η γυναίκα του και αυτόπτες μάρτυρες...

Ήταν λίγο μετά τις 11:00΄ το πρωί όταν ο επιχειρηματίας Νίκος Βέττας βγήκε από το κατάστημα του με την τσάντα στα χέρια για να πάει στην τράπεζα για να καταθέσει χρήματα.

Οι δυο ληστές τον περίμεναν δίπλα στο αυτοκίνητό του, στο πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα του, αντιπροσωπεία τσιγάρων, στην οδό Στουρνάρα στη Λαμία.

Ο 37χρονος επιχειρηματίας όμως δεν πήγε να πάρει το αμάξι του αλλά πήγε λίγα μέτρα πιο κάτω στη συμβολή των οδών Στουρνάρα και Πιπίνου όπου είχε το αμάξι της γυναίκας του.

Οι ληστές έτρεξαν πίσω του και την ώρα που άνοιγε την πόρτα από το αυτοκίνητο απειλώντας τον με το πιστόλι του ζήτησαν τα χρήματα.

Ο 37χρονος αντιστάθηκε και τότε τον πυροβόλησαν τρεις φορές. Οι δυο σφαίρες τον βρήκαν στο πόδι και η τρίτη καρφώθηκε το λάστιχο του αυτοκινήτου. Ο Νίκος αν και τραυματισμένος άρπαξε τον έναν από τους δύο από το πόδι και άρχισαν να παλεύουν.
"Άκουσα τους πυροβολισμούς και βγήκα στο μπαλκόνι. Είδα τους δυο εύσωμους με τα κράνη να χτυπούν τον Νίκο με κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο και την κοιλιά...Τον χτυπούσαν και με το όπλο στο πρόσωπο. "Κωλόπαιδο δεν θα ζήσεις...θα σε σκοτώσουμε" του έλεγαν και τον έβριζαν καθώς τον χτυπούσαν....", είπε στο LamiaReport αυτόπτης μάρτυρας που είδε τη σκηνή από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

"Άκουσα τους πυροβολισμούς και κατάλαβα ότι πυροβόλησαν τον Νίκο. Πάγωσα νόμισα ότι τον σκότωσαν. Ήθελα να βγω να φωνάξω αλλά τα ποδιά μου δεν κουνιόταν...Μέχρι να μου πουν ότι είναι ζωντανός ήμουν και εγώ σαν νεκρή...", είπε στο LamiaReport η γυναίκα του και συμπλήρωσε. << Πάντα έλεγε ότι αν προσπαθήσουν να με ληστέψουν εγώ δεν θα τους δώσω τα χρήματα...και δυστυχώς το έκανε πράξη."


Ο 37χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ ταυτόχρονα η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δυο ληστών που διέφυγαν με μια μηχανή. Λίγο αργότερα η μηχανή εντοπίστηκε κοντά στο νεκροταφείο της Ροδίτσας, όχι όμως και οι ληστές....

Σε ότι αφορά την λεία των ληστών οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο ποσό.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...