Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκινάει την Δευτέρα η απογραφή όσων δεν έχουν ρεύμα στην Λαμία

Στις κατά τόπους ενορίες και στο ισόγειο του δημαρχείου στην οδό Σκληβανιώτη καλούνται να πάνε οι δημότες της Λαμίας που ζουν χωρίς ρεύμα, για να γίνει άμεση επανασύνδεση από την ΔΕΗ.


Όπως διαβάζουμε στο LamiaStar, σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο δήμαρχος Λαμίας και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΔΕΗ, της ΔΕΔΔΥΕ και της εκκλησίας, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες έτσι ώστε άμεσα να καταρτιστούν οι λίστες των ευάλωτων πολιτών στους οποίους θα γίνει επανασύνδεση του ηλεκτρικού χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.


Ορίστηκαν επίσης τα ονόματα που θα απαρτίσουν την επιτροπή η οποία θα εξετάσει και όλες εκείνες τις περιπτώσεις που θα προκύψουν και θα χρήζουν διερεύνησης.

Όπως έχει διαπιστωθεί η αλλαγή επωνυμίας στον λογαριασμό και το κόστος μεταφοράς της παροχής στο όνομα του δικαιούχου που φτάνει μέχρι και τα 300 ευρώ αποτελεί σοβαρό εμπόδιο.Για τον λόγο αυτό απευθύνεται κάλεσμα σε μηχανικούς και ηλεκτρολόγους να συνδράμουν ώστε να γίνει με την μικρότερη δυνατή αμοιβή ο απαραίτητος επανέλεγχος της εσωτερικής ηλεκτρικής εγκατάστασης των σπιτιών των δικαιούχων.

Κάλεσμα απευθύνεται επίσης στους πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο να ενταχθούν με ένα απλό τηλεφώνημα στο μητρώο της ΔΕΗ.Υπενθυμίζεται ότι οι ενταγμένες παροχές στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο προστατεύονται από τις διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...