Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Από θαύμα δεν έπεσε σε χαράδρα το τρένο – Συγκλονιστικές φωτογραφίες


Λίγα μέτρα από μια γέφυρα πάνω από χαράδρα 200 μέτρων έγινε το ατύχημα με το τρένο έξω από τη Λαμία. Το τρένο εκτροχιάστηκε όταν έπεσε σε κοπάδι από αγελάδες και από ένα θαύμα δεν υπήρξαν θύματα


Όπως αναφέρει το lamiareport οι επβάτες περιγράφουν ένα θαύμα. “Λίγα μέτρα πριν θα πέφταμε από τη γέφυρα σε γκρεμό 200 μέτρων...”, λένε.


Ο εκτροχιασμός έγινε σε ένα από τα πιο επικίνδυνα κομμάτια του σιδηροδρομικού δικτύου λίγο μετά το Λειανοκλάδι, στο 203 χλμ., λίγο μετά το σταθμό του Ασωπού, κοντά στη γέφυρα του Ασωπού.


Όπως έγινε γνωστό οι 120 επιβάτες που ταξίδευαν είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να συνεχίσουν με λεωφορεία που σπεύδουν στο σημείο για να τους παραλάβουν. Αρχικά θα μεταφερθούν στον σταθμό του Λιανοκλαδίου και εκεί θα αλλάξουν λεωφορεία, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Αθήνα.

Η σιδηροδρομική γραμμή έχει κλείσει. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η βλάβη θα αποκατασταθεί πλήρως αύριο και μέχρι τότε για το κομμάτι Λιανοκλάδι - Τιθορέα η μεταφορά των επιβατών θα γίνεται με λεωφορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...