Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Λαμία: Σέρβιρε ούζο με γαρνιτούρα... «φρουτάκια»

Αυτή δεν ήταν η μόνη του παρανομία, καθώς είχε στην πλάτη παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία του μαγαζιού και της εργατικής νομοθεσίας


Δεν έκανε και κάτι... νόμιμο ο 54χρονος ιδιοκτήτης καφέ- ουζερί στη Λαμία, ο οποίος αντί για μεζέ με το ούζο σέρβιρε... «φρουτάκια» στους θαμώνες του! Αυτή δεν ήταν η μόνη του παρανομία, καθώς είχε στην πλάτη παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία του μαγαζιού και της εργατικής νομοθεσίας.


Κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι λειτουργούσαν τρία παιχνιδομηχανήματα στις οθόνες των οποίων εμφανιζόταν το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια» κι έτσι κατασχέθηκαν, μαζί με συνολικά 42,50 ευρώ σε κέρματα τα οποία βρέθηκαν στους κερματοδέκτες τους. Ο 54χρονος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στα παίγνια.

Όμως, κατηγορείται και γιατί απασχολούσε στο κατάστημα μία 27χρονη Ρουμάνα χωρίς να διαθέτει άδεια εργασίας και πιστοποιητικό υγείας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με την οποία είχε καταδικαστεί το... 2008 σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών για παράβαση υγειονομικών διατάξεων! Έτσι, οδηγήθηκε μαζί με την αλλοδαπή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...