Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Τους κατάκλεψε ο ανταγωνιστής τους - Πάνω από μισό εκατομμύριο ζημιά από κλεμμένες φιάλες!

Υπόθεση υπεξαίρεσης σε βάρος εταιρείας υγραερίου με έδρα στον νομό Φθιώτιδας, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.


Οι αστυνομικοί, ύστερα από καταγγελία εκπροσώπου της εταιρείας υγραερίου, πραγματοποίησαν χθες αιφνιδιαστικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις άλλης εταιρείας που δραστηριοποιείται στον ίδιο τομέα και εκεί βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 4.623 φιάλες υγραερίου, οι οποίες ανήκαν στο σύνολό τους στην εταιρεία με έδρα στην περιοχή της Φθιώτιδας.


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 46χρονος εκπρόσωπος εταιρείας υγραερίου, ο οποίος συγκέντρωνε κενές φιάλες της παθούσας εταιρείας και τις μετέτρεπε, ώστε να φέρουν τα διακριτικά της δικής του.

Συγκεκριμένα, άλλαζε το χρώμα και την επιγραφή τους παραβιάζοντας με τον τρόπο αυτόν την νομοθεσία που προβλέπει τη διαδικασία ανταλλαγής των κενών φιαλών και αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου για την οργάνωση της αγοράς πετρελαιοειδών και λοιπές διατάξεις.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας, τα διαφυγόντα κέρδη της ανέρχονται σε 572.874 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...