Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Οι ληστές διαπίστωσαν το λάθος τους και σκέπασαν τη γριούλα για να μην κρυώνει!

Απίστευτοι διάλογοι στο σπίτι της ηλικιωμένης σε συνοικία των Αγίων Θεοδώρων - Ο κοντός ήταν κακός, ο ψηλός ευαίσθητος και η γριούλα αβοήθητη...


Εντύπωση είχε προκαλέσει τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής μια περίεργη ληστεία, που έγινε σε βάρος 79χρονης στη συνοικία των Αγίων Θεοδώρων στη Λαμία. Οι δυο ληστές απειλώντας με ένα ψαλίδι την ηλικιωμένη γυναίκα, την έδεσαν και τη φίμωσαν, αλλά έφυγαν χωρίς να πάρουν ούτε τα εκατό ευρώ που ήταν μπροστά τους πάνω στο τραπέζι....


Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι δυο ληστές με τις κουκούλες, ένας κοντός (ο κακός) και ένας ψηλός (ο καλός), μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα σπάζοντας την πόρτα. Άρχισαν να απειλούν την ηλικιωμένη γυναίκα με το ψαλίδι που βρήκαν μπροστά τους λέγοντας ότι θα τη σκοτώσουν, αν δεν τους πει αμέσως που έχει κρύψει τα 200.000 ευρώ που πήρε από την τράπεζα.

«Αυτά τα 100 ευρώ έχω, πάρτε τα. Λάθος σας πληροφόρησαν....» τους είπε ψύχραιμα η γιαγιά. «Τι να τα κάνουμε αυτά. Πες μας που είναι και θα τα μοιραστούμε. Εκατό χιλιάδες εμείς και εκατό εσύ γιαγιά. Πες μας γιατί αυτός θα σε σκοτώσει...», είπε ο ψηλός δείχνοντας τον κοντό με το ψαλίδι, που επέμενε να την σκοτώσουν, αν δεν τους έλεγε που είναι τα λεφτά.

Η 79χρονη πολύ ψύχραιμα τους εξήγησε ότι έχουν κάνει λάθος, ότι δεν έχει χρήματα και ότι μπορούν να ψάξουν όπου θέλουν. «Έχεις μάνα; Αν έχεις σκότωσέ με και μετά πήγαινε να σκοτώσεις και εκείνη...», είπε η γιαγιά στο κοντό, που απειλούσε συνεχώς ότι θα την σφάξει με το ψαλίδι.

Την έδεσαν σε μια καρέκλα και τη φίμωσαν με ταινία στο στόμα. Έκαναν το σπίτι άνω - κάτω, δεν άφησαν τίποτα όρθιο και φυσικά δεν βρήκαν τίποτα. Φεύγοντας δεν πήραν ούτε τα εκατό ευρώ. Μάλιστα ο ψηλός έριξε μια ζακέτα στη γιαγιά για να μην κρυώνει και της έδωσε ένα ποτήρι νερό, που του είχε ζητήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...