Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ούτε ματιά δεν αντάλλαξαν οι "σατανικοί εραστές" της Λαμίας

- Ξεκίνησε η δίκη για το φονικό που συγκλόνισε


Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Άμφισσας κάθισαν χθες για πρώτη φορά οι δυο "σατανικοί εραστές" -όπως έχουν γίνει γνωστοί- που πριν ένα χρόνο φέρονται να δολοφόνησαν με άγριο τρόπο τον 45χρονο πατέρα δυο παιδιών και σύζυγο της κατηγορουμένης.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, η 42χρονη και ο 45χρονος φερόμενος ως εραστής της, δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά. Συμπεριφερόταν σαν να ήταν δυο ξένοι και μάλιστα, ο καθένας προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη για το φονικό, στον άλλον.


Η σύζυγος είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα, ενώ ο φερόμενος ως εραστής, υποστήριξε ότι εκτελούσε δικές της εντολές.

Το δικαστήριο διεκόπη και θα συνεχιστεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, μετά το αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Ταξιάρχη Γεωργίου, ο οποίος ζήτησε να καταθέσει η ιατροδικαστής Λαμίας Αποστολία Ακριβούση.

Ο Δημήτρης Κρούπης το ζήτησε αυτό διότι από την ιατροδικαστική έκθεση δεν είναι ξεκάθαρο, αν το θύμα πρώτα πυροβολήθηκε με το κυνηγετικό φλόμπερ και μετά δέχθηκε τα χτυπήματα ή το αντίστροφο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το άγριο έγκλημα πάθους έγινε τον Οκτώβριο του 2012 και είχε συγκλονίσει τη Λαμία και όλο το πανελλήνιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...