Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκαν στη Λαμία οι δράσεις στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβάλλοντος 2012

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβάλλοντος 2012 που... διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων με κεντρικό σύνθημα: «ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ» από την Τρίτη 5 έως την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012.Με κύριο χαρακτηριστικό των φετινών δράσεων την μεγάλη συμμετοχή αλλά και την μεγάλη αποδοχή που έτυχαν από τον κόσμο .

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε Βόλτα στον Ποδηλατόδρομο της Πόλης και στη συνέχεια το Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης της Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης στο Πάρκο Αναψυχής ΄΄Τσαλτάκη΄΄ και Παιχνίδια με θέμα το Περιβάλλον από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του Δήμου Λαμιέων Europe Direct.

Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με Περιήγηση στον ποδηλατόδρομο της Πόλης με τερματισμό το Πάρκο αναψυχής ΄΄Τσαλτάκη΄΄ όπου για τέσσερις ώρες λειτούργησε το Λούνα Πάρκ της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο το κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του Δήμου Λαμιέων Europe Direct πραγματοποίησε δράσεις και παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον ενώ κληρώθηκαν 2 ποδήλατα για τους συμμετέχοντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...