Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

28χρονος Λαμιώτης ο δράστης της ληστείας...

Είχε τραυματίσει και ληστέψει 56χρονη γυναίκα, στο κέντρο της Λαμίας Η ληστεία είχε γίνει στις 17 Φεβρουαρίου στη συμβολή των οδών Λεωνίδου και Παλαιολόγου στη Λαμία.


O 28χρονος χτύπησε την 56χρονη γυναίκα, που πήγαινε στη δουλειά της, με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι, άρπαξε την τσάντα της και την άφησε αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο. Η τσάντα περιείχε, 230 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα, το Δελτίο Αστυνομικής της Ταυτότητας, μία κάρτα αναλήψης μετρητών και τα κλειδιά του σπιτιού της.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που ερευνούσαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα την υπόθεση, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 28χρονου και να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρους του, για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ο ληστής είναι από τη Λαμία και αναγνωρίσθηκε από την 56χρονη γυναίκα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στον κ. Ανακριτή Λαμίας, ο οποίος κάλεσε τον 28χρονο για να απολογηθεί χθες (08-06-2012) το πρωί και στην συνέχεια διέταξε την επιβολή περιοριστικών όρων μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...