Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

210 θέσεις εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωφελούς Εργασίας» εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ ανακοίνωση πρόσληψης ανέργων με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για 210 θέσεις εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

Πιο συγκεκριμένα, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) πρόκειται να προσλάβει άμεσα 210 ανέργους συνολικά, οι οποίοι θα απασχοληθούν σε θέσεις Κοινωφελούς εργασίας.
Κάθε ωφελούμενος θα προσληφθεί σε θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης για χρονικό διάστημα 5 μηνών. Οι μηνιαίες αποδοχές των ωφελούμενων ανέρχονται σε 625 ευρώ καθαρά.
Οι προσληφθέντες θα παρέχουν υπηρεσίες σε μια σειρά αυτοδιοικητικών και άλλων φορέων της Φθιώτιδας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να απασχοληθούν:
1. Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 40 άτομα
2. Στον Δήμο Λαμιέων 40 άτομα
3. Στον Δήμο Δομοκού 50 άτομα
4. Στον Δήμο Μακρακώμης 30 άτομα
5. Στον Δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου 10 άτομα
6. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας 40 άτομα
Σε ότι αφορά τις προϋποθέσεις συμμετοχής οι ωφελούμενοι θα πρέπει να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή αγρότες ασφαλισμένοι στο ΟΓΑ με ατομικό εισόδημα έως 10.500 ευρώ.
Η επιλογή των ανέργων θα γίνει με μοριοδότηση που θα αφορά τις εξής κατηγορίες κριτηρίων:
1. Κατάσταση ανεργίας (π.χ. Μακροχρόνια ανεργία, Νέοι άνεργοι, κτλ) 2. Οικογενειακή Κατάσταση (π.χ. Μονογονεϊκή οικογένεια, άνεργοι και οι 2 σύζυγοι, αριθμός προστατευόμενων μελών)
3. Οικογενειακό εισόδημα (ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος)
4. Κατάσταση υγείας (πριμοδότηση ΑμΕΑ)
5. Εντοπιότητα (για τους κατοίκους της Φθιώτιδας)
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) στην διεύθυνση: Ροζάκη Αγγελή 59 Λαμία 35100.
Η υποβολή αιτήσεων στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα ξεκινήσει την Τρίτη 12 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου. Ταυτόχρονα οι κάτοικοι των Δήμων Δομοκού και Μακρακώμης μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής κατά το ίδιο χρονικό διάστημα στα ΚΕΠ Δομοκού και Σπερχειάδας αντίστοιχα.
Οι προσφερόμενες θέσεις ανά ειδικότητα και φορέα, η αίτηση και οι οδηγίες συμπλήρωσης είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (asep.gr) αλλά και στα γραφεία του ΙΝΕ ΓΣΕΕ στην Λαμία Ροζάκη Αγγελή 59, τηλ. 22310 51777 όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από 9:00 έως 15:00 για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...