Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Αποστόλου: Έμπειροι στους κοινωνικούς αγώνες οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας


Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Αποστόλου τονίζοντας ότι απαρτίζουν ένα ψηφοδέλτιο "που συνδυάζει την πολιτική κατεύθυνση, την εμπειρία των κοινωνικών αγώνων, την εμπειρία στη διοίκηση, με το πολιτικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση" και "τη μεγάλη αλλαγή στην Περιφέρεια".


Στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας επικεφαλής τίθεται ο γεωπόνος και περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Στουπής, αγωνιστής στην Αριστερά από τα φοιτητικά του χρόνια με σημαντική συμβολή στους αγώνες του περιβαλλοντικού κινήματος στην Εύβοια και στο αγροτικό κίνημα.

Στη Φθιώτιδα τίθεται επικεφαλής ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Τιμπλαλέξης, που εχει διατελέσει πρόεδρος της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας και εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ. Υπήρξε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας, αντινομάρχης Φθιώτιδας και πρόεδρος στο τωρινό περιφερειακό συμβούλιο.

Στη Βοιωτία κατέρχεται ο εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής Νίκος Θηβαίος, στέλεχος της Αριστεράς, επί τέσσερις τετραετίες δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στη Λιβαδειά επί αειμνήστου Χρήστου Παλαιολόγου.

Στη Φωκίδα τίθεται επικεφαλής ο αρχιτέκτονας Γιάννης Αγγελέτος, που διετέλεσε αντιδήμαρχος Ιτέας. Είναι στέλεχος της Αριστεράς με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, τη διαχείριση των τεχνικών έργων και υποδομών.

Στην Ευρυτανία κατέρχεται ο συνδικαλιστής και αγωνιστής Θωμάς Κότσιας, με πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...