Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Υπάτης «Οι Αινιάνες» διοργανώνει εκδρομή στο Λαχανά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Υπάτης «Οι Αινιάνες» διοργανώνει στις 20 και 21 Ιουνίου εκδρομή στο Λαχανά με σκοπό να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ομώνυμη Μάχη, στην οποία έπεσε ο Υπαταίος Ήρωας-Αξιωματικός, Συνταγματάρχης Ιωάννης Παπακυριαζής.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:  

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από ΑΘΗΝΑ για  ΥΠΑΤΗ και με ενδιάμεσες στάσεις  συνεχίζουμε για την Γουμένισσα και το ιστορικό Μοναστήρι της  ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Συνεχίζουμε για το ΚΙΛΚΙΣ όπου επισκεπτόμαστε το Σπήλαιο του  Αγίου Γεωργίου και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Habitat και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ θα πάμε στην Τοπική Κοινότητα του Λαχανά όπου θα έχουμε συνάντηση και εκδήλωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Αφού απολαύσουμε  το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για  το Μνημείο της Μάχης του Λαχανά όπου θα λάβουμε μέρος στις εκδηλώσεις για τα 100 Χρόνια από την Μάχη. Επίσκεψη στο Στρατιωτικό Μουσείο. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη Αγίου Δημητρίου. Χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για  ΛΑΡΙΣΑ - ΥΠΑΤΗ - ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις.                                                                                                                                                            
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: ainianes@hotmail.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...