Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Λαμία: Μπαίνω-βγαίνουν οι διαρρήκτες στην εκκλησία του νεκροταφείου της Ξηριώτισσας

Μπαίνω-βγαίνουν οι διαρρήκτες στην εκκλησία του νεκροταφείου της Ξηριώτισσας από το βράδυ της Ανάστασης και μαζί με το παγκάρι προκαλούν ζημιές ακόμη και στο ιερό. Οι ιερείς καταγγέλλουν την δημοτική αρχή για αδιαφορία και ζητούν να ληφθούν μέτρα που θα αποθαρρύνουν διαρρήκτες και βάνδαλους αλλά και κάθε κακοποιό στοιχείο που βρίσκει καταφύγιο στο κοιμητήριο τις νυχτερινές ώρες αφού δεν υπάρχει φύλαξη.

Άνω κάτω βρήκαν οι ιερείς σήμερα για 4η συνεχόμενη ημέρα την εκκλησία της Παναγίας της Ξηριώτισσας στο κοιμητήριο της Λαμίας.


Το βράδυ της Ανάστασης διαρρήκτες έκοψαν τα κάγκελα από το παράθυρο, πάτησαν πάνω στην μονάδα κλιματισμού καταστρέφοντάς την και μπήκαν στο εσωτερικό της εκκλησίας με στόχο το χρηματοκιβώτιο.

Ο ιερέας που εφημέρευε ανήμερα του Πάσχα βρήκε το εσωτερικό της εκκλησίας σε κακό χάλι ενώ άγνωστο παραμένει πόσα χρήματα κατάφεραν να βγάλουν από το παγκάρι.

Το σκηνικό όμως επαναλαμβάνεται καθημερινά και οι διαρρήκτες αφού γνωρίζουν πως δεν υπάρχει φύλαξη επισκέπτονται κάθε βράδυ το εκκλησάκι στο κοιμητήριο.

Οι ιερείς καταγγέλλουν την δημοτική αρχή για αδιαφορία και ζητούν να ληφθούν μέτρα που θα αποθαρρύνουν διαρρήκτες και βάνδαλους αλλά και κάθε κακοποιό στοιχείο που βρίσκει καταφύγιο στο κοιμητήριο τις νυχτερινές ώρες.


lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...