Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΜΩΛΟΣ: Χτύπησαν 78χρονη μέχρι θανάτου


Μέχρι θανάτου χτύπησαν άγνωστοι μια 78χρονη, το πτώμα της οποίας βρήκαν σήμερα το απόγευμα γείτονες.

Η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη πισθάγκωνα, φιμωμένη και σκεπασμένη σε ένα κρεβάτι του σπιτιού της, πολύ κοντά στην πλατεία του Μώλου Φθιώτιδας. Ζούσε μόνη της, καθώς είχε πεθάνει ο άντρας της και δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Μοναδικό της στήριγμα κάποιοι γείτονες και ανίψια της, που όμως δεν ζουν στην περιοχή.

 Κάθε πρωί τη συναντούσε ένας γείτονάς της, που περνούσε από το σπίτι της. Σήμερα το πρωί δεν την είδε, πίστεψε πως είχε κοιμηθεί, της έριξε μέσα στην αυλή 4 πορτοκάλια κι έφυγε για τη δουλειά του. Όταν επέστρεψε είδε πως δεν είχε πάρει κανείς τα πορτοκάλια και ανησύχησε. Φώναξε ακόμη έναν γείτονά τους και, παρουσία της αστυνομίας, άνοιξαν το σπίτι για να βρεθούν μπροστά σε ένα φρικτό σκηνικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες παραβίασαν ένα μικρό παράθυρο και μπήκαν στο πλινθόκτιστο παλιό σπίτι. Οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι άνω κάτω, γεγονός που προδίδει ότι οι δράστες αναζητούσαν χρήματα, που πίστευαν ότι είχε η 78χρονη.

Η αστυνομίας άρχισε να ερευνά κάποιους αλλοδαπούς, τους οποίους, σύμφωνα με τους γείτονες, η ηλικιωμένη γυναίκα χρησιμοποιούσε σε αγροτικές εργασίες.

Πριν από τρεις μέρες έγινε άλλο ένα έγκλημα, πάλι ηλικιωμένης γυναίκας, στην Τραγάνα της Αταλάντης, και πάλι με σκοπό τη ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...