Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Λαμία: Λεφτά από την Περιφέρεια για το κολυμβητήριο των ΤΕΙ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο αποφασίστηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Λαμιέων και το ΤΕΙ Λαμίας για τη λειτουργία της ανοιχτής πισίνας στο ΤΕΙ.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια αποφάσισε τη χρηματοδότηση με 88.640 €, από τον προϋπολογισμό της, προκειμένου να καλυφθούν οι ετήσιες δαπάνες λειτουργίας και να αξιοποιηθεί το μέχρι σήμερα ανενεργό ανοιχτό κολυμβητήριο στο χώρο του ΤΕΙ, που θα εξυπηρετεί τις αθλητικές δραστηριότητες των φοιτητών, των συλλόγων και των φορέων υγρού στίβου. Στην ουσία η υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης είναι μια μεγάλη συνεισφορά στην ακαδημαϊκή κοινότητα και στον αθλητισμό της πόλης και της Περιφέρειας.

Τέλος, το Περιφερειακό Συμβούλιο εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στον κεντρικό σχεδιασμό να μεταφέρει την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού από τη Λαμία στη Λάρισα, δημιουργώντας έτσι ακόμα περισσότερες δυσκολίες στους συναλλασσόμενους ειδικά των απομακρυσμένων περιοχών της Στερεάς Ελλάδας. Το Συμβούλιο, πέρα από την αντίθεσή του, επεσήμανε την αναγκαιότητα ύπαρξης αυτής της Υπηρεσίας στη Στερεά Ελλάδα, που διαθέτει ευρύτατο τουριστικό προϊόν, καθώς και την ανάγκη ενίσχυσης της στελέχωσής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...