Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Λαμία: Διαμαρτυρία Γκλέτσου και κατοίκων για τη στάση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ

Σε συμβολική κατάληψη της οδού Στουρνάρα στην Λαμία προχώρησαν το μεσημέρι οι κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας απαιτώντας να  μεταφερθεί στο κέντρο της Λαμίας η στάση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ.

Ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος στο πλευρό των ηλικιωμένων και των μαθητών που ανεβαίνουν καθημερινά ένα Γολγοθά όπως δηλώνουν στην κάμερα του Star.

Από την ημέρα που ο δήμος Λαμίας, η διοίκηση του ΚΤΕΛ και η Περιφέρεια αποφάσισαν να χωροθετήσουν περιφερειακά τις στάσεις των λεωφορείων ταλαιπωρούνται κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες ενώ όπως λένε κινδυνεύουν να εμπλακούν σε κάποιο τροχαίο.

Στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει ούτε ένα στέγαστρο, ούτε ένα παγκάκι ενώ δεν υπάρχουν χημικές τουαλέτες.
Γυναίκες και παιδιά λένε πως τρέμουν από τον φόβο μην τους επιτεθεί κάποιος αφού η οδός Στουρνάρα τις νυχτερινές ώρες είναι έρημη και χωρίς φωτισμό.

Τις διαμαρτυρίες εισπράττουν καθημερινά και οι οδηγοί των λεωφορείων οι οποίοι παράτυπα ορισμένες φορές σταματούν στην οδό Αμαλίας για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που είναι υποχρεωμένοι να διανύσουν μια τεράστια απόσταση.

«Τα δρομολόγια των μινι μπας του δήμου Λαμίας δεν μας εξυπηρετούν» λένε οι κάτοικοι και αρκετοί δεν έχουν τα λιγοστά λεπτά της αξίας του εισιτηρίου.

Αυτή ήταν μια συμβολική κινητοποίηση θα επανέλθουμε πιο δυναμικά τόνισαν οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων αλλά και ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος.

Διαμαρτυρία Γκλέτσου και κατοίκων στην στάση... από LAMIASTARGR
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...