Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν 3 υπήκοοι Αλβανίας για κλοπή καλωδίων χαλκού

Από εγκαταστάσεις επιχείρησης στη Λάρυμνα Φθιώτιδας
Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι εντόπισαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο των δραστών επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας
Κατασχέθηκαν -100- μέτρα καλωδίων χαλκού, βάρους -600- περίπου κιλών και δύο μεταλλικά πριόνια 

Συνελήφθησαν, χθες (17-09-2013) νωρίς το πρωί στο 90ο χιλ/ο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (ρεύμα προς Αθήνα), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 39, 33 και 32 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή καλωδίων χαλκού. 

Ειδικότερα χθες νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο των δραστών, στην καρότσα του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (100) μέτρα καλωδίων χαλκού, βάρους (600) περίπου κιλών, καθώς και δύο μεταλλικά πριόνια. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις δράστες βραδινές ώρες της 16/17-09-2013, είχαν προβεί στην κοπή και αφαίρεση των ανωτέρω καλωδίων χαλκού, χρησιμοποιώντας τα δύο μεταλλικά πριόνια, από εγκαταστάσεις επιχείρησης στη Λάρυμνα Φθιώτιδας. 

Τα κατασχεθέντα καλώδια χαλκού αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο της επιχείρησης, ο οποίος προσδιόρισε την αξία τους στο χρηματικό ποσό των (2.000) περίπου ευρώ, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο των δραστών, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής. 

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...