Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Φρίκη στη Λαμία: Έδεσαν χειροπόδαρα, χτύπησαν άγρια και λήστεψαν ηλικιωμένη

Τα όσα κυκλοφόρησαν περί βιασμού της 84χρονης από τους ληστές, δεν επιβεβαιώνονται


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας, όχι τόσο από τη ληστεία, αλλά από την απίστευτη αγριότητα των κακοποιών οι οποίοι έδεσαν χειροπόδαρα και χτύπησαν πολύ άσχημα στο πρόσωπο και στο σώμα μια ανυπεράσπιστη γριούλα, 84 ετών.

Εν τω μεταξύ, δεν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι οι αδίστακτοι ληστές βίασαν την άτυχη γριούλα, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.gr, οι δράστες είναι δύο νεαροί, που δε φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν ξένη γλώσσα μεταξύ τους, όπως κατάφερε να πει το ίδιο το θύμα στους αστυνομικούς.

Της έδεσαν χέρια και πόδια με μονωτική ταινία και τη χτύπησαν αλύπητα για να τους πει πού έχει τα χρήματα. Οι ληστές έκαναν άνω κάτω το σπίτι αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμη τι βρήκαν και πήραν μαζί του όταν έφυγαν.

Οι δύο δράστες πρέπει να μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ή σε κάποιο παράθυρο.

Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε η κόρη της στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας όταν την αναζήτησε, αφού ανησύχησε που δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Όταν μπήκε στο σπίτι έπαθε σοκ αντικρίζοντας μέσα στα αίματα τη μητέρα της.

Τα όσα κυκλοφόρησαν περί βιασμού της 84χρονης από τους δυο νεαρούς ληστές, δεν επιβεβαιώνονται αφού δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο, ούτε ανέφερε κάτι η ηλικιωμένη στους αστυνομικούς, ωστόσο θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Γείτονες είπαν στο LamiaReport, ότι τα τελευταία βράδια είδαν έναν ύποπτο νεαρό που «γυρόφερνε» στη γειτονιά.

Ο τρόπος που έγινε η ληστεία μοιάζει πάρα πολύ με τον τρόπο που δρούσε η 4μελής εγκληματική ομάδα, που επίσης στόχευε ηλικιωμένους στη Φθιώτιδα και μέλος της οποίας συνελήφθη πριν τρις ημέρες.

Πρόκειται για έναν 21χρονο Ρομάνο, που εμπλέκεται σε τρεις ληστείες ηλικιωμένων σε Καραβόμυλο, Στυλίδα και Λαμία.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δυο νεαροί που λήστεψαν την 84χρονη την Κυριακή το βράδυ να είναι οι συνεργοί του 21χρονου Ρουμάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...