Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO - Η “Ποδηλασία Αγάπης” στη Στυλίδα


Η Ποδηλασία Αγάπης που έχουν ξεκινήσει οι τρεις Κύπριοι -Αντρέας Ονησιφόρου ,Γιώργος Δημητρίου και Αντρέας Σκουτέλλας -πέρασε χθες Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και από το Δήμο Στυλίδας.

Πελασγία ,Αχλάδι ,Ράχες,Παραλία Ραχών,Αχινός, Καραβόμυλος,Στυλίδα ,Αυλάκι ήταν τα σημεία από όπου πέρασαν τη 15η μέρα της μαραθώνιας προσπάθειάς τους με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για φιλανθρωπικούς λόγους και την κάλυψη αναγκών Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η Ποδηλασία Αγάπης των τριών Κυπρίων τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.



Όπως μας δήλωσαν ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά τους, ενώ έχουν ήδη συγκεντρώσει αρκετούς τόνους τροφίμων εκ των οποίων το 1/3 θα σταλεί στην Κύπρο και τα υπόλοιπα θα μοιραστούν στην Ελλάδα.

Στη Στυλίδα συνάντησαν και τους Ποδηλάτες Λαμίας οι οποίοι τους συνοδεύουν αυτή τη στιγμή μέχρι τη Λαμία, όπου και απόψε θα διανυκτερεύσουν, για να συνεχίσουν το πρωί της Δευτέρας με προορισμό την Άμφισσα.


Αξίζουν συγχαρητήρια και στους τρεις για την ακούραστη προσπάθειά τους ,για την αγάπη που δείχνουν στο συνάνθρωπό τους και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

Δείτε τι δήλωσαν στο stilida.com οι δύο εκ των τριών ποδηλατών ,ο Αντρέας Ονησιφόρου και ο Γιώργος Δημητρίου


stilida.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...