Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Θρήνος στη Λαμία για τον άτυχο ψαροτουφεκά

Ο 35χρονος ψαροτουφεκάς (φωτο από LamiaReport)

Τη Δευτέρα θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι τον 35χρονο ψαροτουφεκά που ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα το πρωί του Σαββάτου


"Έφυγε ένα από τα καλύτερα παιδιά της Λαμίας, οικογενειάρχης, βιοπαλαιστής και παιδί "μάλαμα"...", είπε στο LamiaReport φίλος του, που έκαναν μαζί συχνά ψαροντούφεκο.

Η Λαμία θρηνεί ένα από τα καλύτερα παιδιά της. Ο Χρήστος Κωστής, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, έφυγε από τη Λαμία το πρωί της Πέμπτης για ψαροντούφεκο στον Παγασητικό. Έριξε το φουσκωτό στο Αχίλλειο και τράβηξε για την ξέρα στο Τρικερόνησο. Είχε βουτήξει πολλές φορές εκεί και σχεδόν πάντα έφευγε με ένα ή και με δυο ροφούς.

Αυτή τη φορά όμως η μοίρα του έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι. Το πρωί της Παρασκευής ο ροφός βρέθηκε καρφωμένος στα 18 μέτρα βάθος, από το ψαροντούφεκο του Χρήστου, όχι όμως και ο ίδιος. Δυστυχώς η θάλασσα που τόσο αγαπούσε τον πήρε μαζί της.

Οι δύτες του Λιμενικού τον ανέσυραν νεκρό το πρωί του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Τρικερόνησο.

Η νεκροψία νεκροτομή θα δείξει ποια είναι η αιτία θανάτου, αλλά όπως μας εξήγησε έμπειρος ψαροντουφεκάς, ο άτυχος 35χρονος πρέπει να κουράστηκε από την υπερπροσπάθεια.

"Ο ροφός "λουφάζει" στα βράχια και σε αναγκάζει να βουτήξεις ξανά και ξανά. Μιλάμε για βάθος 20 - 22- μέτρων. Το πιθανότερο είναι να κατέβαλε υπερπροσπάθεια για τον βγάλει πριν νυχτώσει και δυστυχώς να λιποθύμησε. Τα μολύβια τον τράβηξαν κάτω και έτσι έγινε το κακό. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δεν έχεις και κάποιον άλλον μαζί σου να σε βοηθήσει δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι τραγικό...", είπε στο LamiaReport μεταξύ άλλων έμπειρος ψαροντουφεκάς.

Η κηδεία του θα γίνει στις 4:00΄ το απόγευμα της Δευτέρας, στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων στο Παγκράτι Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...