Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Κοινωνικό φροντιστήριο στη Λαμία

Ο Δήμος Λαμιέων για δεύτερη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει το κοινωνικό φροντιστήριο, το οποίο παρέχει, πέραν των ωρών σχολικής διδασκαλίας, απογευματινή πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Το κοινωνικό φροντιστήριο απευθύνεται σε μαθητές οικογενειών που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα της φροντιστηριακής διδασκαλίας (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, κ.ά.). 

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει:

«Ο Δήμος μας, καλεί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (αδιόριστους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους) που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 στο δημαρχείο (Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού, 1ος όροφος) στην υπεύθυνη κα Σοφία Χαρώνη, τηλ. 2231351001, κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στην πρόσθετη διδακτική υποστήριξη μπορούν να προμηθευτούν σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τον Δήμο Λαμιέων (Γρ. Αντιδημάρχου κ. Μουστάκα), ή το σχολείο τους, ή από την ιστοσελίδα του δήμου (www.lamia.gr) και, αφού τα συμπληρώσουν, να τα καταθέσουν μέχρι τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 στο δημαρχείο (Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού, 1ος όροφος) στην υπεύθυνη κα Χαρώνη Σοφία, τηλ. 2231351001, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...