Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ζευγάρι λήστεψε μάνα και κόρη στη μέση του δρόμου

Το ζευγάρι των δραστών ακινητοποίησε με καραμπίνα τα θύματα και τους άρπαξαν τις τσάντες που περιείχαν 120 χρυσές λίρες και 30 ευρώ


Σε άτομα του περιβάλλοντος που γνώριζαν τι μετέφεραν, αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το ζευγάρι που λήστεψε μέρα- μεσημέρι στη μέση του δρόμου μια 64χρονη γυναίκα και την 45χρονη κόρη και τους άρπαξε ένα μικρό θησαυρό από λίρες.

Οι δυο γυναίκες κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό τους από την Παύλιανη προς τη Λαμία, όταν ξαφνικά τις προσπέρασε ένα ασημί αυτοκίνητο στη διασταύρωση για Σκαμνό και τους έκλεισε το δρόμο. Μέσα έμεινε μια γυναίκα, ενώ ο άνδρας που ήταν μαζί της κατέβηκε από το αυτοκίνητο κρατώντας μια καραμπίνα και τις ακινητοποίησε.

Ο δράστης, που είχε ακάλυπτο πρόσωπο, άρπαξε τις τσάντες των δυο γυναικών που είχαν μέσα 120 χρυσές λίρες, 30 ευρώ και διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και διέφυγε μαζί με τη συνεργό του. Τα θύματα κατέφυγαν στην Ασφάλεια Λαμίας όπου κατήγγειλαν τη ληστεία και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο των δραστών, αλλά και τον ληστή βάσει της περιγραφής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...