Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ένταση στην αντιφασιστική πορεία στη Λαμία - Απειλήθηκαν επεισόδια με Χρυσαυγίτες (video)

Παραλίγο να γίνει πεδίο μάχης το κέντρο της πόλης Αντιφασιστική πορεία είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο κέντρο της Λαμίας. Το ραντεβού δόθηκε στις 8:00΄ στην πλατεία Πάρκου και λίγο αργότερα ξεκίνησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Όταν η πορεία πέρασε την οδό Καποδιστρίου, έξω από τη στοά Μουσάτου, όπου είναι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής απειλήθηκαν επεισόδια, με τους Χρυσαυγίτες που περίμεναν στην είσοδο της στοάς.

Οι αντιφασίστες που συμμετείχαν στη πορεία σταμάτησαν στο σημείο και ξεκίνησε μεταξύ τους έντονη φραστική αντιπαράθεση. Υπήρξε μεγάλη ένταση, ενώ κάποιοι κινήθηκαν και από το πίσω μέρος της στοάς.

Ευτυχώς επικράτησε ψυχραιμία και χάρη στην παρέμβαση της αστυνομίας δεν υπήρξε συμπλοκή, ενώ λίγο αργότερα οι συγκεντρωμένοι συνέχισαν την πορεία τους στο κέντρο της πόλης.

Αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο, αφού υπάρχει φόβος αργότερα να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή της έντασης με τους αντιφασίστες να ανταλλάσσουν βρισιές με τους Χρυσαυγίτες έξω από τα γραφεία τους:

http://www.lamiareport.gr/
VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...