Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σκάρφεια: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στις ελιές

Τον βρήκαν νεκρό το πρωί μέσα στις ελιές Ο λόγος για έναν 43χρονο άνδρα από τη Σκάρφεια Φθιώτιδας, που στις... 7:00΄ το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε ελαιώνα, από έναν περιπατητή.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος άνδρας χθες βράδυ ήταν στο Μώλο και στις 2:00΄ περίπου τα ξημερώματα πήρε το μηχανάκι του να πάει στο σπίτι του στη Σκάρφεια.

Στη διαδρομή από άγνωστη αιτία, σύμφωνα με το LamiaReport, βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε πρανές με ελιές. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη και κόστισε την ζωή στον 43χρονο. Υπάρχει πιθανότητα να υπήρξε κάποιο παθολογικό αίτιο και να χάθηκε ο έλεγχος. Μπορεί να πετάχτηκε κάποιο ζώο στον επαρχιακό δρόμο Μώλο - Σκάρφειας, μπορεί να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κανείς επίσης δεν γνωρίζει ποια είναι η ώρα θανάτου, αφού από τις 2:00΄ τα ξημερώματα που έφυγε από το Μώλο βρέθηκε νεκρός στις 7:00΄ το πρωί.

Απαντήσεις θα δώσει η ιατροδικαστική έκθεση, αφού παραγγέλθηκε νεκροψία νεκροτομή.

Φυσικά όχι στη Λαμία, αφού τόσα χρόνια η Ιατροδικαστική Υπηρεσία υφίσταται αλλά δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, γιατί δεν έχει νεκροτόμο και η ταλαιπωρία του κόσμου συνεχίζεται τόσο σε οικονομικό όσο και ψυχολογικό επίπεδο.

Αλλά ποιος να δώσει λύση...

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...