Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινούν αύριο οι εργασίες κατασκευής των σταθμών διοδίων στον ανισόπεδο κόμβο Γλύφας Φθιώτιδας

Ξεκινούν, αύριο, Πέμπτη οι εργασίες κατασκευής των Πλευρικών Σταθμών Διοδίων στον ανισόπεδο κόμβο Γλύφας Φθιώτιδας. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν έξι μήνες. Για το λόγο αυτό, όπως έγινε σήμερα γνωστό από την κοινοπραξία Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου θα διακοπεί η κυκλοφορία στους βόρειους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου: στον κλάδο εξόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα και στον κλάδο εισόδου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Έτσι, τα οχήματα από Γλύφα/ Πελασγια που κινούνται προς Θεσσαλονίκη θα πρέπει να ακολουθήσουν την εναλλακτική διαδρομή: Από Α/Κ Γλυφας μέσω αρχικά της ανατολικής και στη συνέχεια της δυτικής παράπλευρης οδού του αυτοκινητόδρομου προς τον Α/Κ Αγ. Θεοδώρων, απ’ όπου θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη.

Για τα οχήματα με κατεύθυνση την Αθήνα με προορισμό Γλύφα/ Πελασγια η διαδρομή που πρέπει να ακολουθούν είναι: πριν από τον Α/Κ Γλυφας θα εξέρχονται στον Α/Κ Αγ. Θεοδώρων και στη συνέχεια μέσω αρχικά του δυτικού και μετά του ανατολικού παραδρομου θα κινούνται προς Α/ Κ Γλύφας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...