Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Φθιώτιδα: Βάζουν λουκέτο στο ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας - Με ποια κριτήρια;


Καταργούν την καλύτερη Περιφερειακή Δ/νση του ΣΔΟΕ πανελλαδικά - Με ποια κριτήρια γίνεται η αναδιάρθρωση του Σώματος;



Την ίδια ώρα που οι Οικονομικοί Εισαγγελείς ζητούν επειγόντως, από την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, να στελεχωθεί το ΣΔΟΕ με εξειδικευμένο προσωπικό, κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο στη Περιφερειακή Διεύθυνση του ΣΔΟΕ Στερεάς.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα το μετατρέψουν σε τμήμα που θα υπάγεται στη Λάρισα. Ούτε καν υποδιεύθυνση, δηλαδή για να μπορεί να εκδώσει έστω μια εντολή.

Με κριτήρια ρουσφετιού
Όπως προκύπτει από τα νούμερα, βάσει των στόχων, που το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών έχει θέσει, η Περιφερειακή Δ/νση του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας είναι πρώτη Πανελλαδικά.

Αντιθέτως διατηρούν Δ/νσεις ή Υποδ/νσεις που είναι στις τελευταίες θέσεις, σύμφωνα πάντα με τους στόχους της Υπηρεσίας.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Κουκουλόπουλος στη Κοζάνη, ο Χαρακόπουλος και ο Σαχινίδης στη Θεσσαλία και άλλοι, "πάτησαν πόδι" και διατηρούν τις υπηρεσίες του ΣΔΟΕ στις περιφέρειές τους.

Κι όμως στη Στερεά και τη Φθιώτιδα βάζουν λουκέτο, όταν δυο Υπουργοί είναι Φθιωτείς (Στουρνάρας, Σταϊκούρας). Περίεργα πράγματα.

Το κυνήγι του λαθραίου καπνού
Αξίζει να σημειωθεί ότι το λουκέτο έρχεται σε μια περίοδο, που το ΣΔΟΕ Στερεάς έχει καταφέρει πολλά "χτυπήματα" στα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και καπνού, ενώ την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνα του ΣΔΟΕ για παράνομες καλλιέργειες καπνού στην περιοχή με εντολή της Εισαγγελίας Λαμίας.

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω θα περίμενε κανείς αναβάθμιση και στελέχωση του ΣΔΟΕ Στερεάς.

Αντιθέτως πρόσφατα μετακίνησαν 6 υπαλλήλους στο νεοσύστατο σώμα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, υπό τον Γ.Γ. Χάρη Θεοχάρη και τώρα ετοιμάζονται να το καταργήσουν την Περιφερειακή Δ/νση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...