Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Λαμία: Φύλλο και φτερό 230 φάκελοι γεννήσεων από το 2008 μέχρι σήμερα

Oι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι σε καλό δρόμο, αφού έχουν αρκετά στοιχεία στη διάθεσή τους


Εξονυχιστική έρευνα πραγματοποιεί η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στο αρχείο του νοσοκομείου Λαμίας στο πλαίσιο των ερευνών για τη βιομηχανία γεννήσεων, κυρίως από άγαμες Βουλγάρες.


Περίπου 230 φακέλους πήραν μαζί τους το Σάββατο οι «αδιάφθοροι» από το αρχείο του Νοσοκομείου Λαμίας. Οι φάκελοι αυτοί αφορούν γεννήσεις που έγιναν από αλλοδαπές στη Μαιευτική Κλινική από το 2008 μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι σε καλό δρόμο, αφού έχουν αρκετά στοιχεία στη διάθεσή τους, που τους κάνουν αισιόδοξους ότι τελικά θα καταφέρουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Αυτό επίσης που προκάλεσε έκπληξη στους αστυνομικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων είναι τα διαβατήρια και οι ταυτότητες που βρήκαν στα συρτάρια του γραφείου κίνησης του νοσοκομείου Λαμίας, τα οποία είχαν κρατηθεί από αλλοδαπούς που δεν είχαν να πληρώσουν όταν πήραν εξιτήριο.

Για το θέμα αυτό μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες διέταξε κατεπείγουσα έρευνα και ο διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας Παναγιώτης Κουτσοπίνης.

Πηγή: lamiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...