Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Το Κτήμα Κατσαρού στο Cinque Accademia del Vino στη Λαμία!

To Cinque Accademia del Vino στη Λαμία με μεγάλη χαρά υποδέχεται το Κτήμα Κατσαρού!Το κτήμα φυτεύτηκε στις αρχές του '80,στην Κρανιά Ολύμπου,σε επικλινείς πλαγιές από τον Δημήτρη Κατσαρό και τη γυναίκα του Στέλλα.

Οι ποικιλίες επιλέχθηκαν από ειδικούς και το πρώτο κρασί παρήχθη το 1987.Από επιλογή η οικογένεια Κατσαρού στοχεύει σε μικρή παραγωγή,εξαιρετικής ποιότητας και γιαυτό παράγει μόνο ένα κόκκινο και ένα λευκό κρασί.

Από το 2007 ο Ευρυπίδης Κατσαρός ενισχύει,με τις γνώσεις που αποκόμισε από το Μπορντώ και τη Βουργουνδία,την οικογενειακή προσπάθεια δίνοντας έμφαση σε κάθε αμπελοτόπι ξεχωριστά,πειραματιζόμενος,και πιστός στην υψηλή ποιότητα προιόντος.

Αυτά τα μοναδικά κρασιά επιλέξαμε να παρουσιάσουμε το Cinque και από 3/11 οι οινόφιλοι της πόλης θα μπορούν να δοκιμάζουν τόσο το chardonnay,όσο και το Cabernet sauvignon-Merlot του Κτήματος Κατσαρού,ενώ την Παρασκευή το βράδυ 8/11 ο Ευρυπίδης Κατσαρός θα είναι συντροφιά μας για να μοιραστεί με μας την αγάπη του για το κρασί.

Στο Aperitivo di vino του Σαββάτου,θα κληρώσουμε από μία φιάλη κρασί υπογεγραμμένη από τον παραγωγό,ενώ στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι όσοι δοκιμάζουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Σίγουρα σας προσφέρουμε έναν πολύ καλό λόγο να περάσετε μία βόλτα από τον πεζόδρομο της Θεμιστοκλέους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...