Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ρουμάνος… έκανε ράλι με κλεμμένο φορτηγό!

Ο νεαρός αλλοδαπός έκλεψε φορτηγό από τα Οινόφυτα και έφτασε μέχρι την Αταλάντη Φθιώτιδας γκρεμίζοντας και τρακάροντας ότι έβρισκε στο δρόμο του


Έκλεψε ένα φορτηγάκι από ένα εργοστάσιο παραγωγής αλουμινίου στα Οινόφυτα Βοιωτίας και προσπάθησε να εφαρμόσει όσα έβλεπε σε… ταινίες καταστροφής, ένας 20χρονος Ρουμάνος που έφτασε ως την Αταλάντη Φθιώτιδας κλέβοντας, γκρεμίζοντας και… τρακάροντας!


Ο νεαρός αλλοδαπός μπήκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, έβαλε μπροστά τη μηχανή του φορτηγού μάρκας Nissan και διέφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα διαλύοντας κυριολεκτικά την κεντρική είσοδο! Οδηγώντας ξέφρενα, βγήκε στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία, όπου συγκρούστηκε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ναι γυναίκα προκαλώντας του ζημιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί η οδηγός.

Στη συνέχεια, έφτασε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο ύψος του Ακραίφνιου όπου φούλαρε με καύσιμα το ντεπόζιτο αλλά, όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, έγινε… καπνός! Και ενώ οι αστυνομικοί αναζητούσαν παντού το κλεμμένο αυτοκίνητο στήνοντας μπλόκα σε κομβικά σημεία της εθνικής οδού, εκείνος πέρασε σαν… σίφουνας από μπροστά τους! Ακολούθησε τρελή καταδίωξη με τη συμμετοχή περιπολικών από όλες τις γύρω περιοχές, αλλά ο 20χρονος Ρουμάνος έριξε το φορτηγάκι στις μπάρες της εθνικής και χώθηκε στα χωράφια εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν με τα όπλα στα χέρια και κατάφεραν να τον εντοπίσουν να κινείται πεζός στον παράδρομο της εθνικής κοντά στον κόμβο της Αρκίτσας, όπου τον συνέλαβαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή οχήματος, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και δόλια αποδοχή παροχών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...