Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Λαμία: 40χρονος παρενοχλούσε 14χρονη μέσω Facebook

Ασθένεια επικαλέσθηκε ο συνήγορος του 40χρονου που παρενοχλούσε μέσω Facebook 14χρονη μαθήτρια.


Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικασθεί σήμερα στην Λαμία, η υπεράσπιση όμως ζήτησε και πήρε αναβολή για τον Απρίλιο.Ο δικηγόρος Νίκος Τσακτάνης ενημέρωσε το δικαστήριο ότι ο πελάτης του νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καρπενησίου με κολικό νεφρού.Η οικογένεια της 14χρονης δυσαρεστήθηκε με την εξέλιξη και έχει ήδη ζητήσει το φάκελο νοσηλείας του 40χρονου για να εξακριβωθεί εάν λέει αλήθεια ή όχι.

Ο πατέρας της μικρής είναι ουρολόγος στο νοσοκομείο Λαμίας. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που ο 40χρονος επέλεξε το νοσοκομείο Καρπενησίου, αν και εκεί δεν υπάρχει ουρολογικό τμήμα.

Ο 40χρονος ήταν στενός φίλος της οικογένειας της 14χρονης σύμφωνα με το lamiastar. Η γυναίκα με την οποία συζεί ήταν κολλητή φίλη με την μητέρα της μαθήτριας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γνώριζε το παιδί από 7 χρονών.

Τον περασμένο Μάιο όμως μέσω μηνυμάτων στο Facebook παρενόχλησε σεξουαλικά την 14χρονη η οποία ευτυχώς έστειλε όλα τα πονηρά μηνύματα στην ξαδέρφη της για να υπάρχουν αποδείξεις, και ζήτησε από τους γονείς της να μιλήσει με ψυχολόγο.

Η κατάθεση στην αστυνομία έφερε και την σύλληψη του 40χρονου ενώ υπάρχουν σαφής υποψίες ότι μιλούσε στο Facebook και με άλλα κορίτσια.

Η 14χρονη μαθήτρια δεν έχει καταφέρει ακόμη να συνέλθει από το περιστατικό.

Τέλη Ιουλίου εξετάσθηκε από την παιδοψυχίατρο πραγματογνώμονα της εισαγγελίας η οποία διαπίστωσε ότι πάσχει από μετατραυματικό στρες.

Η κατάσταση του παιδιού όμως έχει επιβαρυνθεί από το γεγονός ότι ο 40χρονος επισκέπτεται διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία που διαμένει η μικρή με την οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...