Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Les Beaujolais nouveaux sont arrives!!!! Και η Λαμία στην παγκόσμια γιορτή του κρασιού



Στο Cinque πέρυσι για πρώτη φορά σας είπαμε '"Le Beaujolais nouveau est arrive" και συμμετείχαμε όλοι μαζί στην παγκόσμια αυτή γιορτή του κρασιού.Ανατρέχοντας στην περσινή μας ανάρτιση (https://www.facebook.com/events/552031968144567/) θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το ολόφρεσκο αυτό γαλλικό κρασί,που όλοι περιμένουν να διατεθεί την τρίτη Πέμπτη κάθε Νοέμβρη και για πολύ λίγο θα διατίθεται στην αγορά.

Δεν θα παραμείνει στη λίστα μας καθώς ο χρόνος λειτουργεί ευθέως αντίστροφα με την ποιότητά του,όμως είναι μία καλή αφορμή να συναντηθούν οι οινόφιλοι της πόλης και να γιορτάσουν την "καινούργια" χρονιά για τους οινοπαραγωγούς.


Φέτος ανεβαίνουμε κατηγορία και σας ενημερώνουμε ότι....."Les Beaujolais nouveaux sont arrives" αφού εξασφαλίσαμε για εσάς τρία διαφορετικά Beaujolais!Το γνωστό μας,από την περσινή παρουσίαση,του παραγωγού Georges du Boeuf, του παραγωγού Paul Sapin,που αποτελεί επιλογή του συνεργάτη μας Aiws Γιώργου Φλούδα και τέλος κάτι εντελώς νέο για την Ελλάδα,ένα Beaujolais Villages Nouveau Natural,που μεταφράζεται σε κρασί με φυσικές και όχι τεχνητές ζύμες ,χωρίς προσθήκη θειώδους,χωρίς κολλάρισμα και χωρίς φιλτράρισμα,επιλογή του M.W. Κωνσταντίνου Λαζαράκη. Στο σημείο αυτό ταιράζει απόλυτα η λαική ρήση.."μία δοκιμή θα σας πείσει" και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο γευστικό σας προφίλ.

Alors rendez-vous Jeudi a 12 apres- midi!!!

ή σε απλά ελληνικά,σερβίρουμε αύριο μετά τις 12 το μεσημέρι ,και για όλη την ημέρα, και συνοδεύουμε με τάρτα με brie και μαρμελάδα σύκο!

Θα έχετε ακόμη την ευκαιρία να δείτε την συλλογή μας από φιάλες του Beaujolais Nouveau du Boeuf από το 2009 και μετά.

Που αλλού,στο Cinque,στον πεζόδρομο της Θεμιστοκλέους στη Λαμία!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...