Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθησαν 4 άτομα για παράνομη οπλοκατοχή στη Λαμία

Κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, έξι φυσίγγια και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων


Συνελήφθησαν, σήμερα (25-02-2013) πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, τρία (3) άτομα και συγκεκριμένα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 35 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή. 

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνεται ακόμη ένας 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Λαμία, κατηγορούμενος ομοίως για παράνομη οπλοκατοχή. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί εντόπισαν να κινείται ύποπτα στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 44χρονου, στο οποίο επέβαιναν οι έτεροι τρεις κατηγορούμενοι και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργηθεί αστυνομικός έλεγχος. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και συγκεκριμένα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και στο χώρο των αποσκευών:
  • Ένα πυροβόλο όπλο (περίστροφο), το οποίο έφερε εντός του βυκίου του έξι (6) φυσίγγια, διαμετρήματος (0,38) mm ,
  • ένας λοστός και ένας κόφτης,
  • τρία (3) κατσαβίδια και δύο (2) σκεπάρνια, καθώς και
  • ένα ζευγάρι γάντια.
Για τη υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...