Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Λαμία: Τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες αλλά και συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο

Η προγραμματισμένη εξ αναβολής 8η απευθείας διάθεση προϊόντων, πραγματοποιείται το Σάββατο 8/2/2014 στο parking της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.


Μία από τις παράλληλες δράσεις μας, σταθερή από την 1η απευθείας διάθεση μέχρι και τώρα, είναι η συλλογή φαρμάκων τα οποία προσφέρουμε στο Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης μας.

Ανταποκρινόμενοι στις κινήσεις αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Κεφαλονιάς, που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης λόγω των συνεχών ισχυρών σεισμών, αποφασίσαμε να προσφέρουμε σ’ αυτούς τα φάρμακα που θα συλλέξουμε στην αυριανή διάθεση. Τη δράση αυτή θα την ολοκληρώσουμε σε συνεργασία με το Πανελλαδικό Δίκτυο κινήσεων Χωρίς Μεσάζοντες, μαζί με όσες από τις άλλες κινήσεις-μέλη συλλέξουν φάρμακα στις διαθέσεις και στις υπόλοιπες δράσεις τους.


Στα πλαίσια του Πανελλαδικού Δικτύου, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στην Κατερίνη η 3η Πανελλαδική συνάντηση των πρωτοβουλιών «Χωρίς Μεσάζοντες», στην οποία αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότερες από 40 ομάδες από όλη τη χώρα και να συζητηθούν διάφορα φλέγοντα θέματα, όπως π.χ. η πανελλαδική δικτύωση των ομάδων, η νομική θωράκιση του κινήματος και η αντιμετώπιση των επιθέσεων που δέχεται το τελευταίο διάστημα. Συμμετείχαμε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ως κίνηση στις προπαρασκευές της και θα συμμετάσχουμε και στις εργασίες της.
Το κάλεσμα της 3ης Πανελλαδικής συνάντησης είναι ανοιχτό προς κινήσεις και παραγωγούς από όλη τη χώρα. Όσοι συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σ’ αυτή, μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στο e-mail μας XMLamias@gmail.com  
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com
Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (What’s Up) & 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...