Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Λαμία: Οι ζώνες ασφαλείας έσωσαν δύο παιδιά - Τροχαίο έξω από σχολείο (Φωτό)!


Παραλίγο τραγωδία το πρωί έξω απ' το 11ο δημοτικό σχολείο, στα φανάρια που βρίσκονται στην είσοδο της πανελλήνιας έκθεσης.


Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αυτοκίνητο μάρκας Passat είχε κατεύθυνση από το Χαλκιοπούλειο προς το σχολείο και το οδηγούσε μια 43χρονη μητέρα, η οποία πήγαινε τα δυο κοριτσάκια της στο σχολείο.


 Το μαύρο BMW οδηγούσε ένας 63χρονος, ο οποίος κινούταν από Λαμία προς τα φανάρια της ΔΕΗ. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Το BMW έφτασε στο απέναντι πεζοδρόμιο, στα κάγκελα του σχολείου, ενώ το Passat, έκανε σβούρες μέσα στο δρόμο και χτύπησε πάνω στις πινακίδες.


Από τύχη πραγματικά δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αφού εκτός από τους επιβαίνοντες εκείνη την ώρα πήγαιναν στο σχολείο και άλλα παιδιά, που θα μπορούσε να είχαν παρασυρθεί.

Όπως διαπίστωσε η τροχαία δεν υπάρχει ούτε φρενάρισμα. Επικράτησε πανικός. Τα δυο κοριτσάκια διακομίσθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Λαμίας. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν. Σώθηκαν γιατί το μικρότερο ήταν δεμένο στο ειδικό κάθισμα και το αδελφάκι του ήταν επίσης δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας στο πίσω κάθισμα.

Διερχόμενος οδηγός άκουσε την μητέρα να λέει ότι είναι σίγουρη πως πέρασε με πράσινο σηματοδότη, αφού μπροστά της υπήρχε άλλο αυτοκίνητο που περίμενε να ξεκινήσει για να περάσει και αυτή. Ωστόσο η τροχαία Λαμίας ακόμη δεν έχει βγάλει πόρισμα και διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...