Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Λαμία: Η αμίμητη ατάκα των διαρρηκτών σε δύο ξαδέρφες!

Οι δράστες τρύπωσαν στο σπίτι την ώρα που τα θύματά τους έβλεπαν τηλεόραση - Όταν βρέθηκαν απέναντί τους, είπαν κάτι που προκάλεσε αίσθηση ακόμα και στους αστυνομικούς...


Όλα έγιναν αργά χθες το βράδυ (10-02-2014) όταν δυο άνδρες και μια γυναίκα μπήκαν στο σπίτι δυο ηλικιωμένων γυναικών. Οι δράστες αθόρυβα μπήκαν στα υπνοδωμάτια, την ώρα που οι δύο ξαδέρφες βρίσκονταν στο σαλόνι και βούτηξαν χρήματα και χρυσαφικά.


Όταν βγήκαν και βρέθηκαν απέναντι από τις ιδιοκτήτριες είπαν, σύμφωνα με το viotianews.gr, το αμίμητο: ''Μην καλέσετε αστυνομία, θα φύγουμε"! Οι δράστες έγιναν καπνός και τότε οι ηλικιωμένες τηλεφώνησαν για βοήθεια.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η αστυνομία μόλις ενημερώθηκε άρχισε τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισε ένα ύποπτο όχημα προς την περιοχή της Βοιωτίας, στο οποίο επέβαιναν δυο τσιγγάνοι και μια γυναίκα, τα χαρακτηριστικά των οποίων ταιριάζουν με αύτα που περιέγραψαν οι ηλικιωμένες γυναίκες στους αστυνομικούς.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να έχουμε ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...