Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΣΤΡΟ Λαμίας: Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες σε εξαιρετικές τιμές.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, η όγδοη απευθείας διάθεση προϊόντων. Περιλάμβανε πατάτες Νευροκοπίου, παραδοσιακά ζυμαρικά Λαμίας, απορρυπαντικά και χαρτικά ελληνικής εταιρίας από την Πιερία, όλα άριστα προϊόντα και σε εξαιρετικές τιμές.


Μαζί έγιναν και οι καθιερωμένες συλλογές τηγανέλαιου για ανταλλαγή με προϊόντα προς δωρεά, πλαστικών καπακιών για το Σύλλογο Παραπληγικών και σχολικών ειδών σε συνεργασία με τους συλλόγους εκπαιδευτικών του νομού μας.


Πραγματοποιήθηκε επίσης και πάλι συλλογή φαρμάκων, που αυτή τη φορά όπως ανακοινώσαμε πριν από τη διάθεση θα πάνε στην πολύπαθη από τους σεισμούς Κεφαλονιά, με μια συντονισμένη αποστολή μαζί με τα φάρμακα που συλλέγουν οι εθελοντικές ομάδες άλλων πόλεων.

Η πρώτη τέτοια κοινή αποστολή φαρμάκων μαζί με τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας, έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 13/2, σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου.

Τα δέματα θα σταλούν στα γραφεία τους στην Αθήνα και μετά θα προωθηθούν στις δομές πρόνοιας που έχουν αναπτυχθεί και υποστηρίζουν στην Κεφαλονιά. Λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει από τους συμπολίτες μας για να προσφέρουν, εμείς θα συνεχίσουμε την καμπάνια ενισχύοντας τη συλλογή φαρμάκων. Για το σκοπό αυτό, μέλη της κίνησης θα βρίσκονται αύριο Τρίτη 11/2 τις ώρες 6-8 το απόγευμα στην Πλατεία Πάρκου.

Ως προς τα στατιστικά στοιχεία, συνεχίζεται η σημαντική διεύρυνση της κίνησης, με το ποσοστό των νέων συμμετοχών στο 25%. Επίσης παρά τις επισημάνσεις μας για το πόσο σημαντική για την άρτια διοργάνωση των διαθέσεων είναι η έγκαιρη παραγγελία, αρκετοί ήρθαν χωρίς να παραγγείλουν, με  το ποσοστό τους σε σχέση με τις αρχικές 458 παραγγελίες να είναι στο 37%.

Κλείνοντας θα ευχαριστήσουμε και πάλι, όλους εσάς που συμμετέχετε, τους παραγωγούς για τη συνεργασία μαζί μας και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε -την ψυχή της κίνησης- τους εθελοντές.

Η επόμενη διάθεση προγραμματίζεται για το Σάββατο 15 Μαρτίου και επιδιώκουμε αναλόγως της διαθεσιμότητας και των τιμών να έχει πατάτες, αλεύρι, τυρί, όσπρια και μέλι. Τα προϊόντα αυτά είναι πρώτα στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας, βάσει της δημοσκόπησης που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και συνεχίστηκε γραπτώς με έντυπα το Σάββατο κατά τη διάρκεια της διάθεσης. Η οριστική ανακοίνωση αυτής, θα γίνει εγκαίρως εντός του Φεβρουαρίου.

Στην ιστοσελίδα μας www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχώς ενημέρωση για την κίνηση και εκεί είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές Φόρμες για δηλώσεις συμμετοχής Εθελοντών στις δράσεις και Παραγωγών με τις προσφορές τους. Επίσης, το email XMLamias@gmail.com και τα τηλέφωνα 6985603574 & 6906981623, είναι στη διάθεση όλων για εκτενέστερη και άμεση επικοινωνία.

Η Συντονιστική Ομάδα

Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com
Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (What’s Up) & 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...