Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Περιπτεράς πουλούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό στην Λαμία

Συνελήφθη, χθες αργά το απόγευμα στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας  ένας 46χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.


Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια αιφνιδιαστικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σε περίπτερο, ιδιοκτησίας του 46χρονου, κατελήφθη ο ίδιος να κατέχει προς πώληση λαθραία πακέτα τσιγάρων, καθώς και 11 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους 425 γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια στην οικία του 46χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 612 λαθραία πακέτα τσιγάρων, καθώς και 84 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους 2.525 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 673 λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, καθώς και 95 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους 2.950 γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και θα σταλούν στο Τελωνείο Στυλίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...