Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Απ. Γκλέτσος: "Δεν αντέχει άλλους ανέργους η ανατολική Φθιώτιδα"

Στο πλευρό των εργαζομένων της εταιρίας "ΔΙΑΣ Ιχθυοκαλλιέργειες" ο Δήμαρχος Στυλίδας....


Εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση για να συνεχίσει τη λειτουργία της η "ΔΙΑΣ Ιχθυοκαλλιέργειες", δεκάδες οικογένειες στο Δήμο Στυλίδας και εκατοντάδες σε όλη την Ελλάδα, θα βρεθούν στην ανεργία.

<< Δεν θα μιλάμε πλέον για ανεργία στην ανατολική Φθιώτιδα. Θα μιλάμε για γενοκτονία...>>, δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι την Τρίτη θα είναι μαζί τους στην Αθήνα στην κρίσιμη συνάντηση που γίνει στο αρμόδιο Υπουργείο για το μέλλον της εταιρίας.


Οι εργαζόμενοι των εταιρειών του Ομίλου «ΔΙΑΣ Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ» εκπέμπουν SOS και εκφράζουν την αγωνία τους για την καθυστέρηση που υπάρχει από τις πιστώτριες τράπεζες να προχωρήσουν στο σχέδιο αναδιάρθρωσης του Ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος, αν και πρώτος από τον κλάδο, που υπέγραψε στις 17 Ιουνίου 2013 «Συνοπτική συμφωνία αμοιβαίας κατανόησης» με τις δανείστριες τράπεζες, εν τούτοις «τουλάχιστον, μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως εξέλιξη προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης της εταιρείας».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το διάλογο που είχε ο Δήμαρχος Στυλίδας με τους εργαζόμενους της εταιρίας στην ανατολική Φθιώτιδα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...