Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Καταδίωξη κινηματογραφική και σύλληψη στη Στυλίδα

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, έξω από τη Στυλίδα, όταν άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν και ακινητοποίησαν ένα κλεμμένο λευκό βαν που οδηγούσε αλλοδαπός οδηγός.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο οδηγός του οχήματος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας, ο οποίος συνελήφθη στις 17:00 μετά από την καταδίωξη στην εθνική οδό.

Το λευκό βαν εντοπίστηκε στην εθνική οδό να κινείται προς Θεσσαλονίκη. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο, είχε δηλωθεί κλοπή στην Αθήνα πριν από μερικές ημέρες, σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν άμεσα για να το σταματήσουν.

Αρχικά επιχειρήθηκε να στηθεί μπλόκο έξω από τη Λαμία, στο 210 χιλιόμετρο, όμως το λευκό βαν κινούταν με μεγάλη ταχύτητα και χρονικά δεν ήταν εφικτό. Τελικά το μπλόκο στήθηκε στα φανάρια της Στυλίδας.

Με τον συντονισμό του Κέντρου της Άμεσης Δράσης στην επιχείρηση πήραν μέρος η τροχαία αυτοκινητοδρόμων, η τροχαία Λαμίας, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και το Α.Τ. Στυλίδας.

Το λευκό βαν ακινητοποιήθηκε με όλα τα απαραίτητα μέτρα από τους αστυνομικούς, που ήταν με τα όπλα στα χέρια, αφού κανείς δεν ήξερε τι έκρυβε μέσα και τι κουβαλούσε πίσω το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Τελικά συνελήφθη ο οδηγός, ο οποίος δηλώνει Σύριος και όπως όλα δείχνουν ταξίδευε στα σύνορα για να μεταφέρει λαθρομετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...