Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Λαμία: Συγκλονιστική καταγγελία για το πρώτο μωρό του 2011 - Το ξέσπασμα της μάνας του!

Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε το 2011 στο νοσοκομείο Λαμίας φαίνεται πως δεν ήταν τόσο τυχερό, αφού αν και γεννήθηκε πάνω στην αλλαγή του έτους, φαίνεται πως έπεσε θύμα ενός αδίστακτου κυκλώματος.


Μια νέα τραγική ιστορία έρχεται στο φως, για ύποπτες κινήσεις που έγιναν από Βουλγάρες μητέρες, που γέννησαν τα προηγούμενα χρόνια στο νοσοκομείο της Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το πρώτο μωρό του 2011, γεννήθηκε από Βουλγάρα μητέρα που είναι πολύ πιθανό να έφερε κύκλωμα στη χώρα μας για να γεννήσει και να της πάρει το παιδί.

Η μητέρα αρχικά φέρεται να είχε συμφωνήσει να δώσει το παιδί της έναντι αμοιβής. Ωστόσο όταν το γέννησε αρνήθηκε να τους το παραδώσει και θέλησε να το κρατήσει. Οι αδίστακτοι έμποροι βρεφών την χτύπησαν και της πήραν το μωρό δια της βίας. Όταν η μητέρα επέστρεψε στη Βουλγαρία κατήγγειλε την αρπαγή του παιδιού της στη Βουλγαρική αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η έρευνα έδειξε ότι μητέρα του παιδιού στη ληξιαρχική πράξη γεννήσεως δεν φαινόταν η γυναίκα που το γέννησε, αλλά μια άλλη Βουλγάρα που ήταν συνοδός της και η οποία προφανώς ήταν μέλος του κυκλώματος.

Η Βουλγάρα αυτή διέμενε στις Λιβανάτες όπου κατά καιρούς φιλοξενούσε διάφορες γυναίκες που όλως τυχαίως κυοφορούσαν και όταν γεννούσαν εξαφανιζόντουσαν.

Η μαρτυρία επιχειρηματία που δραστηριοποιείται και στην Βουλγαρία

Επιχειρηματίας από τη Φθιώτιδα που επισκέπτεται πολλές φορές τη Βουλγαρία για επαγγελματικούς λόγους, είπε στο lamiareport.gr, ότι είχε ακούσει στην Βουλγαρική τηλεόραση για κύκλωμα εμπορίας βρεφών και εμπορίου οργάνων που εμπλέκονται Βούλγαροι τσιγγάνοι, που διέμεναν στις Λιβανάτες και την ευρύτερη περιοχή.

Ένα άλλο γεγονός, που είναι αξιοσημείωτο, είναι ότι την τριετία 2008 -2010 στο νοσοκομείο της Λαμίας γεννούσαν πάρα πολλές τσιγγάνες από την Βουλγαρία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γεννήσεις αυτές έφταναν μέχρι και το 10% του συνόλου, αφού από τις 700 περίπου γεννήσεις, που έγιναν στο νοσοκομείο Λαμίας το 2009, οι 70 έγιναν από Βουλγάρες μητέρες.

Τα δυο τελευταία χρόνια οι περιπτώσεις αυτές έχουν μειωθεί δραστικά, αφού το τελευταίο χρόνο μέχρι τώρα υπάρχουν μόλις 10 περιστατικά. Η κ. Αναστασία Φούκα μιλώντας χθες στο LR δεν απέκλεισε το γεγονός να είναι η μικρή "Μαρία" το κοριτσάκι που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας στις 31 Ιανουαρίου του 2009...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...