Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Καμένα Βούρλα: Ενέδρα κουκουλοφόρων σε πυλωτή πολυκατοικίας!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη 4 δραστών, που αποπειράθηκαν να ληστέψουν 42χρονο Αλβανό στα Καμένα Βούρλα.


Όλα έγιναν δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα την ώρα που 42χρονος αλλοδαπός πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή του σπιτιού του στα Καμένα Βούρλα.

Οι ληστές πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του έχοντας κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες και μαντήλια. Μιλώντας σπαστά ελληνικά του ζήτησαν να τους παραδώσει τα κλειδιά του αυτοκίνητου και όσα χρήματα είχε πάνω του.

Ο 42χρονος αντέδρασε και έσπρωξε έναν από του δράστες και τότε ένας από τους συνεργούς του τον απείλησε με πιστόλι, ενώ ένας ακόμη, όπως παρατήρησε ο 42χρονος, κρατούσε μαχαίρι.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στη συνέχεια ο 42χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι περίοικοι που άκουσαν τις φωνές να βγουν έξω, με αποτέλεσμα οι επίδοξοι ληστές να τραπούν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, αφού πρώτα ένας από αυτούς τον χτύπησε στο πρόσωπο, τραυματίζοντας τον ελαφρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...