Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ταλαιπωρία στην Εθνική οδό – Εκτροπή της κυκλοφορίας λόγω έργων

Την υπομονή τους θα πρέπει να επιστρατεύσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη οι οδηγοί που κινούνται στην εθνική οδό, με κατεύθυνση από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη. Στο ύψος της Λαμίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία εξαιτίας των έργων που εκτελούνται στο σημείο.

Για αυτό το λόγο από την Τετάρτη ως το βράδυ της Πέμπτης στο ύψος της διασταύρωσης των Θερμοπυλών, στο 200ο χλμ. της ΝΕΟ Αθηνών- Λαμίας, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας προς την παλιά εθνική οδό, μέσω Δαμάστας-Ηράκλειας, μέσα στην πόλη της Λαμίας, την οποία διασχίζει. Στη συνέχεια, τα οχήματα κατευθύνονται και πάλι στην εθνική οδό την οποία συναντούν τέσσερα χιλιόμετρα μετά τη Λαμία, στο ύψος του κόμβου της ΒΙΠΕ και Αγ. Παρασκευής.

Εξαιτίας αυτών των μετατροπών στην κυκλοφορία, τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλή ταχύτητα, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται μεγάλες ουρές. Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει ο δρόμος πριν την εκπνοή του χρόνου, υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα ολοκληρωθούν τα έργα και οι παρεμβάσεις που γίνονται λίγο πριν τον κόμβο της Λαμίας.

Στην κάθοδο, δηλαδή από Λαμία προς Αθήνα, η κυκλοφορία εξελίσσεται κανονικά, παρά το γεγονός ότι έχει μειωθεί το πλάτος της λωρίδας κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...